OM NOVA

Vi tror på konsulter som har fötterna rotade i tekniken, med blicken lyft för att se helheten och lösa kundens problem. Oavsett vilken roll Novakonsult du träffar på kan du räkna med att kunskaperna grundar sig i teknisk kompetens.

Rätt data, på rätt plats, tillgänglig för rätt person kan göra underverk för verksamheten. Nova älskar att få det att hända. Det kan handla om att utveckla en helt ny plattform i molnet med senaste tekniken, genomlysa en befintlig lösning eller förvalta ett befintlig Data Warehouse (DW) som ska användas många år till. Stort som smått, det passar oss - vi drivs ständigt av passionen för data och dess möjligheter.

Nova är ett dotterbolag till Bizware och jobbar tätt sammanflätade med Bizware. Vi jobbar ofta i samma projekt och vi älskar att ha gemensamma aktiviteter. tillsammans utgör vi marknadens tyngsta erbjudande av konsulter inom Data.

Novas stora grundpelare är öppenhet och ärlighet, vilket genomsyrar hela företaget från delägarskap till lönemodell och bolagsstruktur. Att alltid kunna ringa sina kollegor oavsett ärende ser vi som en självklarhet. Att ha glada och trygga konsulter som älskar sitt jobb och har en bra balans mellan jobbet och privatlivet ger förutom en fantastisk arbetsmiljö även mycket nöjda kunder, det är så enkelt.

Kontakta oss

Please enter your name.
Please enter a message.