Bli en NOVA

Har du drivkraften att förbättra och älskar data och teknik? Då har du kommit rätt! Vårt mål är att växa organiskt och bara ta in personer med passion för data och känner glädje i att vara med att forma ett företag och kultur från början. Novas och Bizwares totala erbjudande gör att konsulterna stannar länge, en förutsättning för att ha roligt på jobbet anser vi.

FRIHET & TRANSPARENS

Nova tror på individens förmåga och vilja att kunna påverka sin egen lön. Att vara beroende av lönesättande chefer eller otydliga bonusmodeller gagnar inte den anställda. Nova erbjuder en mycket konkurrenskraftig ersättningsmodell med stor frihet för den anställda. Pension, friskvård och försäkringar i relation till lön är fritt upp till den anställde att själv skräddarsy efter sin egna situation och behov


EPISKA MÄNNISKOR

På Nova är vi mycket noggranna med vilka vi vill ha som medarbetare, därför kan du räkna med att de som jobbar på Nova är riktigt duktiga och brinner för det de arbetar med. Dessutom är de himla trevliga, vilket är minst lika viktigt


DELÄGARSKAP

Att vara med i ett företag och långsiktigt se det utvecklas är stimulerande för alla. På Nova är du inte bara anställd utan en viktig del i företaget. Att vara delägare innebär att vi alla är med och fattar beslut och vi gör bara det som vi tror gagnar hela företaget.


NÄTVERK

Nova är ett dotterbolag till Bizware där vi har branschens främsta experter inom data. VI jobbar också tätt sammanflätad med Bizware, ofta i samma projekt och vi älskar att ha gemensamma aktiviteter.

Kom förbi

på en kaffe